Sveti Sloba i prokleta Mira

Na vijest da je u Hagu umro Slobodan Milošević narativ većeg dijela srpske javnosti reagovao je burno, te su sa tugom i žaljenjem ogorčeno tvrdili da su ga ubili svjetski moćnici kojima se (kođene) suprotstavio.

5 do 12 / 15. April 2019

Dovoljno godina kasnije preminula je njegova partnetka, u životu, kao i u zločinima prema susjednim, a ponajviše prema vlastitom narodu.

Mjesto lamenta danas oduševljenje u svesrpskom društvu. Umrla je vještica, prokletnica, izvukla se gadura... i mnogi drugi komentari koji nemaju za cilj demistifikaciju zločinačkog režima na čelu sa porodicom Milošević, nego upravo suprotno - da svu krivicu prepišu Miri jer ipak je ona ŽENSKO jbg.

Neće Srbin edukovan na Hepi i ružičastim talasima da se pomiri sa činjenicom da Milošević nije bio nikakav antiglobalista i najveći borac protiv novog svjetskog poretka.

Neće da prizna da je, zajedno sa 4,5 govnara iz Kumrovečke škole spoznao mogućnost bogaćenja na račun nekoliko uništenih generacija koje su se dohvatile puške te mu je uz nju i sirene za vazdušnu opasnost prošla mladost.

Neće da prizna ni da je upravo taj režim injedrio kriminalce, tajkune i ostali šljam koji sada vlada Srbijom.

Neće da prizna, a i zašto bi. Pa još od Gazimestana Sloba je heroj, za sve ostalo kriv je Mirin PMS!


Od istog autora

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.