NOVO u BiH: Trans-nacionalac

konfuzije / 17. Januar 2011

Nakon sto sam 16 godina (od 95-te pa do sada) bavio se istrazivackim radom citajuci novine i slusajuci vijesti...dosao sam do revolucionarnog otkrica...otkrio sam novu populaciju u BiH...zapravo...tri nove populacije. Hmm...modza ih nisam ja otkrio...ali sam im dao pravo ime. O cemu se radi?

Svi ste culi za transeksualce...to su osobe koje su npr. zene zarobljene u muskom tijelu. Imam jednu takvu prijateljicu...ma prije bih rekao poznanicu. Jednom mi je u razgovoru rekla...vidis...ja izgledam kao musko...imam musko tijelo...muski glas...ali se osjecam kao zena. U biti, ja sam zena zarobljena u muskom tijelu.

Sjedim tako jedan dan...beze vrtim kanale...kad....klik....sve su se kockice slozile. Pogledaj oko sebe! Koliko je Bosanaca i Hercegovaca koji se izjasnjavaju kao Hrvati, Srbi ili Bosnjaci. Uzet cu za primjer ove prve dvije kategorije jer su mi najreprezentativniji uzorak...ovi treci...ne znam bas za sta bi ih trenutno vezao.

Dakle...prvo Hrvat.

To je jedinka koja se razmnozava isto kao i predstavnici drugih...jedinki. Anatomksa gradja i fizioloski procesi su im isti...no fenomen je jedinstven. Ta osoba je u biti Hrvat zarobljen u tijelu Bosanca ili Hercegovca. Kao transvestiti...on izgleda kao Bosanac ili Hercegovac...ima veliku glavu...pomalo je priglup (nismo mi "pravo" glupi...mi smo predobri...al to dodje isto)...a u stvari je Hrvat. Mogu reci da je to Hrvat zarobljen u tijelu Bosanca...ili Hercegovca.Zato se odjednom pocne oblaciti kao Hrvat, mijenja glas u Hrvatski, navija za Hvatsku, ali  fizicki ostaje Bosanac ili Hercegovac.

Isto je sa Srbinom

I on izgleda isto kao Bosanac...ima isti glas...glavu...no osjeca se kao Srbin. Dakle, Srbin zarobljen  u tijelu Bosanca.  Vremenom i ova jedinka se polako mijenja u Srbina...pocne pricati ekavicu...zapravo...mijesa ekavicu i ijekavicu....govori "kume" i navija za Srbiju.

Eto...ako znate kojeg trans nacionalca...a vjerujem da ih znate mnogo jer ih ima u izobilju...budite fini i njezni prema njima. I oni su ljudi!

Vjerujem da ce se u bliskoj buducnosti pojaviti ljekari koji ce nuditi operacije...tako da te fizicki pretvori u pravog Srbina, Hrvata ili Bosnjaka. Kao sto transvestitit poslije mogu da promjene i pol...pa da muskarac zaista postane zena sa grudima i bez penisa...tako ce i kod nas...smanjivati glave...mijenjati glas tj nacin na koji govorimo, tako da ces za  pare...nakon mjesec dva...postati pravi Hrvat...pravi Srbin...ili pravi Bosnjak.

Eto...izmislio sam nove populacije...nije tri...dvije...treca je jos u fazi....razvoja :)


Od istog autora

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.