BUKA - Literarni konkurs

BUKA / 16. Mart 2010

Poštovani posjetioci, čitaoci i autori, www.6yka.com portal organizuje literarni konkurs na teme Odlazim odavde i Ostajem ovdje

Ko može učestvovati?

Na konkursu mogu učestvovati autori iz Bosne i Hercegovine registrovani na www.6yka.com. Ukoliko još uvijek niste registrovani, posjetite stranicu za registraciju i popunite zahtjev prema pravilima sajta (puno ime i prezime i aktivan e-mail, kako bi vas kontaktirali u vezi sa eventualnim objavljivanjem i nagradom.)
Po želji autora, tekst može biti objavljen pod pseudonimom.
Na konkursu ne mogu učestvovati sadašnji autori i saradnici BUKE.

Jedan autor – jedan tekst – jedna tema

Jedan autor može da pošalje samo jedan tekst na jednu odabranu temu, veličine između 3000 i 5000 slovnih znakova (sa uračunatim praznim mjestima i karakterima). Teme su: Ostajem ovdje i Odlazim odavde. Radove slati na adresu [email protected]

Trajanje konkursa

Konkurs će biti otvoren 20 dana od dana objavljivanja (15.3.2010.), kada će svi prispjeli radovi biti pregledani od strane redakcije magazina BUKA i naših stručnih saradnika.

Objavljivanje tekstova

Deset dana po zatvaranju Konkursa, objavićemo 20 najboljih tekstova. Od dana objavljivanja tekstova do 30. aprila, na forumu će biti otvorena tema u kojoj će svi članovi foruma moći da glasaju ostavljanjem komentara. Da bi se glas priznao, komentar mora sadržati ime i prezime autora priče za koju se glasa. Glasati mogu samo registrovani posjetioci portala BUKA, dajući svoj glas samo jednoj priči.

Izbor pobjednika i nagrade

Prebrojavanjem glasova redakcija BUKE će proglasiti pobjednike i nagraditi 3 prvoplasirana autora/autorke novčanim nagradama (Prvo mjesto 200 KM, drugo 150 KM, treće 100 KM). Svi autori čije su priče objavljene dobiće simboličnu nagradu u vidu knjige po izboru redakcije BUKE.
Redakcija BUKE će u skladu sa svojim mogućnostima pristupiti i štampanju publikacije sa radovima koji su objavljeni na Konkursu.

Urednici www.6yka.com portala će dodijeliti i specijalnu nagradu trojici čitalaca/čitateljki koji su glasali na forumu, za primjerenu i kvalitetnu kritiku prilikom glasanja.

Sva pitanja možete postaviti u ovoj temi na Forumu.


Od istog autora

Najnovije

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.