<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

(VIDEO) Izbjegnuta tragedija u Stanarima: Objavljen stravičan snimak udara voza u skupocjeni automobil

Putnički voz Željeznica Republike Srpske udario je u subotu ujutro automobil na prelazu u Ostružnji Gornjoj u Stanarima, na vozilu je pričinjena veća šteta, a nije bilo povrijeđenih.

04. decembar 2023, 3:36

U Željeznicama RS kažu da je ovaj prelaz osiguran najvišim nivoom saobraćajnim znakovima na putu i svjetlosnozvučnom signalizacijom.

Oni su naveli da se ova nesreća dogodila u subotu oko 8.47 časova između Stanara i Ostružnje kada je putnički voz, koji je saobraćao na relaciji Banjaluka – Doboj, naletio na putničko vozilo koje se u tom trenutku našlo na putnom prelazu.

Željeznice Republike Srpske objavile su danas snimak ove nesreće.

Željeznice Republike Srpske apeluju da se učesnici u saobraćaju poštuju saobraćajne propise i signalizaciju, budu odgovorni prema sebi i drugima, te da se obavezno zaustave ispred pružnog prelaza.

Podsjećamo, iz Policijske uprave Doboj rečeno je Srni da u saobraćajnoj nesreći izuzev materijalne štete, nije bilo povrijeđenih.