<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Tužilaštvo u Bijeljini formiralo predmet povodom napada vlasnika kompanije Nešković na radnika pumpe

18. august 2022, 6:58

Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini formiralo je predmet povodom video-snimka sa benzinske pumpe "Nešković" koji se pojavio u medijima, a na kojem se navodno vidi vlasnik Dragan Nešković koji se nasilno ponaša prema radniku.

"U vezi sa video-snimkom događaja koji se 15. avgusta pojavio u medijima u objektu i prostoru BP 'Nešković', te na kojem se po navodima iz medija pojavljuje D.N. te druge nepoznate osobe, ovo Tužilaštvo je formiralo predmet u cilju provjera navoda iz medijskih natpisa", navode iz Tužilaštva.

Postupajući Tužilac će naložiti preduzimanje mjera i radnji u saradnji sa nadležnim organima a radi utvrđivanja postojanja elemenata krivičnog djela te donošenja odgovarajuće tužilačke odluke.

Internetom kruži snimak napada na radnika Nešković pumpe koji je natjeran da skine majicu

Podsjetimo, na Facebook stranici "Crna lista poslodavaca Republike Srpske" objavljen je videosnimak nadzorne kamere sa Nešković pumpe u Bijeljini na kojem se vidi napad na radnika i ponižavajuće ponašanje, kako navode, vlasnika Dragana Neškovića.

Na snimci se vidi da muškarac istrčava za radnikom i gađa ga nečim (vjerovatno čašom), a ispred objekta ga tjera da se skine go do pasa, odnosno da skine radnu majicu. Nakon toga ga je otjerao.