<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Mirnesa S., je uhapšena ali se sad postavlja još jedno KLJUČNO PITANJE...

Mirnesa S., osumnjičena da je ukrala milion eura iz kompanije za prevoz novca za koju je radila, smještena je u ženski zatvor Schwäbisch Gmünd odmah po hapšenju, potvrđeno je za njemačke medije.

25. januar 2023, 11:01

Kako mediji prenose, u ćeliji od 10 metara kvadratnih, voda umjesto šampanjaca će joj biti jedini luksuz. Kako je najavljeno iz stuttgartskog tužilaštva, uskoro se očekuje i podizanje optužnice za tešku krađu.

Ipak, po svemu sudeći, policija još uvijek traga za novcem:

Istraga o tome gdje se nalazi novac je i dalje u toku. To je sve što možemo da kažemo u ovom trenutku”, saopšteno je iz stuttgartskog tužilaštva za njemačke medije, prenose Nezavisne novine.

Također, mediji spekulišu da li je kome isplaćena nagrada od 37.500 eura, koja je ponuđena za informaciju o njenom kretanju, međutim, s obzirom da se sama predala, pretpostavlja se da novac neće biti isplaćen.

Podsjetimo, Mirnesa S. (42), osumnjičena da je njemačku firmu ojadila za milion eura, predala se sinoć na aerodromu u Stuttgartu, gdje je stigla je iz Crne Gore. Pretpostavlja se da se tamo i krila sve vrijeme.

Inače, ona je policiju kontaktirala preko advokata koji je najavio tačno vrijeme i mjesto njenog dolaska u Njemačku.