<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Miličević SDS sigurno izlazi na izbore

21. april 2024, 5:33

Glavna tema sjednice Glavnog odbora SDS su problemi s kojim se susreće SDS zbog sankcija zbog kojih je SDS-u ugašen jedini račun u banci kao i modeli prijavljivanja na izbore bez transakcionog računa, istakao je dr Milan Miličević, u pauzi tokom zasjedanja Glavnog odbora SDS.

„Postoji mnogo konstrukcitnih diskusija. Više je puteva koji su sada pred Srpskom demokratskom strankom u pitanju prijave na izbore ali naša poruka je da će Srpska demokratska stranka biti učenik lokalnih izbora bez obzira što će nam i u finansijskom i organizacionom smislu biti teško“, poručio je Miličević.

On je naglasio da se iz diskusija članova Glavnog odbora SDS vidi energija i želja da radimo dobro i ostvarimo dobre rezultate u oktobru.

„Postoji više puteva izlaska na izbore ali naš krajnji izlaz je da Srpska demokratska stranka na izbore izađe kao Srpska demokratska stranka – volja naroda, kao politički subjekt koji se može prijaviti na izbore dok bi naša kampanja i naš program ostali isti“, poručio je Milićević.