<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Đajić o koncertu Baje Malog Knindže u banjalučkoj osnovnoj školi: "Roditelji su prezadovoljni, a djeca će moći da igraju i pjevaju"

"To nisu komentarisali roditelji nego srbomrsci koji ne vole ni Srbiju ni Republiku Srpsku."

12. februar 2024, 4:12

"Roditelji su prezadovoljni, a mnoga djeca će doći da igraju i pjevaju na koncert Baje Malog Knindže", rekao je predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka i pokrovitelj koncerta, Vlado Đajić, odgovarajući na kritike koje su se mogle čuti u javnosti zbog održavanja planiranog koncerta u sali za fizičko vaspitanje OŠ “Branko Radičević” u Banjaluci.

Mnogi roditelju izrazili su ogorčenost zbog održavanja koncerta u školskim prostorijama škole, na šta je Đajić odgovorio da to nisu komentarisali roditelji nego "srbomrsci koji ne vole ni Srbiju ni Republiku Srpsku".

"To nisu roditelji, to su članovi PDP-a i Jelene Trivić. To je politička hajka. Roditelji su prezadovoljni, a mnoga djeca će doći da igraju i pjevaju. To je koncert djece i tu, neće biti alkohola", kazao je, dodajući da sala ne pripada školi, već ustanovi u sklopu koje su i Dvorana "Borik", Dvorana "Obilićevo" i Dvorana "Centar", te da djeca tu samo imaju nastavu fizičkog vaspitanja.

"Svi koji nisu partriote žele da pokvare ovu divnu manifestaciju na kojoj će djeca igrati i pjevati", izjavio je Đajić.