<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

BIZnis na dlanu: UniCredit mBank BIZ - nova usluga mobilnog bankarstva za pravna lica

M-bank BIZ je nova usluga mobilnog bankarstva UniCredit banke Banjaluka za pravna lica, koja klijentima omogućava brzo i bezbjedno upravljanje finansijama putem mobilnog telefona, 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, nezavisno od radnog vremena filijala banke.

04. oktobar 2023, 10:38

Za m-bank BIZ uslugu moguće je aplicirati u najbližoj filijali UniCredit banke Banjaluka, te istu koristiti bez mjesečne naknade, samo do 31.12.2023. godine!

Korištenjem usluge m-bank BIZ, koju klijent može ugovoriti u najbližoj filijali banke, izbjegavaju se gužve u redovima te štedi i vrijeme i novac, pojednostavljujući svakodnevno poslovanje, uz povoljnije naknade za realizaciju transakcija unutrašnjeg platnog prometa, budući da su transakcije realizovane digitalnim bankarstvom povoljnije od transakcija koje se realizuju na šalteru banke.

M-bank BIZ usluga, pored unutrašnjeg i međunarodnog platnog prometa te uvida u stanje i promet po svim računima otvorenim u banci, klijentima nudi i niz dodatnih funkcionalnosti: konverziju valuta, ugovaranje trajnog naloga, dostavu e-mail potvrde o izvršenoj transakciji, aktivaciju Business kartica, te izmjenu dnevnog limita po istoj, uvid u PIN kodove platnih kartica, pretragu lokacija najbližih bankomata i filijala banke, te blagovremeno obavještenje o svim važnim obavještenjima i informacijama iz banke – i sve to brzo i jednostavno, putem mobilnog telefona i aplikacije m-bank BIZ, koja klijentima omogućava BIZnis na dlanu.

Za više informacija u vezi sa uslugom m-bank BIZ, postojeći i novi klijenti banke mogu posjetiti web stranicu unicreditbank-bl.ba, obratiti se vođi poslovnog odnosa, posjetiti najbližu filijalu banke ili besplatno pozvati UniCredit Kontakt centar 080 051 051.