Zoran Kesić


Kolumne

06.12.2021

KOLUMNA / Zoran Kesić: Sajber – Žikina dinastija

Zoran Kesić

Svi moji sajber ratovi isključivo su odbrambeni. E sad, ako se nekada malkice i prekorači nužna odbrana, pa Bože moj – ko se tastature laća, od tastature će i poginuti.

Kolumne

26.10.2021

REGION / Zoran Kesić: Lep dan za izdajnike profesije

Zoran Kesić

Možemo govoriti jedino o podeli na one koji i dalje veruju u zadatak novinarstva i one koji su se svesno, a iz lukrativnih razloga, odrekli profesije i iz  novinara mutirali u  piarove, čitače saopštenja i portparole vlasti.

Kolumne

04.04.2017

/ Zoran Kesić: Marširajte, u inat lažljivcima

Zoran Kesić

"Sviđa mi se vaš bes. Čujem vaše pištaljke u noći, čujem vas kako galamite, čujem kako marširate ovim gradom i kako vam se pridružuju Neki Klinci u svojim gradovima."

Kolumne

06.02.2016

/ Zoran Kesić: Spavaj Srbijo, ne hrči!

Zoran Kesić

Čuveni politički mislilac i sociolog Maks Veber jednom prilikom nije rekao ništa. Nije ni mogao, spavao je. To je put kojim i mi treba ove noći da krenemo.

Kolumne

18.01.2016

/ Zoran Kesić: Od slogana pita

Zoran Kesić

Cijela bulumenta kreativaca posvetit će se narednih sedmica i mjeseci samo jednom cilju: kako najbolje upakovati, izreklamirati i, konačno - prodati proizvod.

Kolumne

15.12.2015

/ Zoran Kesić: Mali problem 'Velikog Brata'

Zoran Kesić

Što je više prljavštine, vulgarnosti, nasilja i prijetnji… što je više fizičkih obračuna… to je rijaliti program uspješniji i radije gledan.

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.