Nedeljnik


Region

28.10.2020

Region / Krivokapić se neće sutra obratiti javnosti Crne Gore

Nedeljnik

Mandatar za sastav nove Vlade Zdravko Krivokapić, ipak neće sutra javnosti saopštiti imena budućih ministara, kako je prvobitno najavljeno.

Nauka i tehnologija

11.09.2020

NAUKA / Ne, nije tačno da vlasnici mačaka ne mogu da obole od korone

Nedeljnik

Svakako da je ljubiteljima mačaka prijalo da čuju da oni koji u ih imaju za ljubimce ne obolevaju od Covid-19 i slične naslove koji su prethodnih dana veličali njihovu ulogu u borbi protiv virusa.

Region

06.09.2020

Desk / “Ja ne znam ko je to numerisao…”: Šta je Grenel tačno rekao o “tački 10” i kako će “tačka 10” da preleti Atlantik

Nedeljnik

“Tačka 10” umalo je bila tačka razdora koja je, tako je delovalo, zapretila da “stavi tačku” na sporazum u Vašingtonu na sastanku delegacija Beograda i Prištine sa američkim domaćinima.

Nauka i tehnologija

04.09.2020

Desk / Lanset: Prvi preliminarni rezultati ruske vakcine

NEDELJNIK

Prvi rezultati

Nauka i tehnologija

04.07.2020

Region / Simptom o kom se sve češće priča mogao bi jasnije da ukazuje na koronavirus: “Temperatura se javlja kasnije…”

Nedeljnik

Provera temperaturue mogla bi da se pridruži dugačkoj listi iskrivljenih odgovora na pandemiju koronavirusa, prenosi Nedeljnik

Region

15.06.2020

Region / “Predsjednik se priprema da proglasi još jedno vanredno stanje…”

Nedeljnik

Vanredni parlamentarni izbori u Severnoj Makedoniji biće održani 15. jula, dogovorile su danas dve najveće partije, vladajuća SDSM i opoziciona VMRO DPMNE.

Region

21.05.2020

Region / Kako je Vranje prestiglo Beograd po broju zaraženih i postalo žarište koronavirusa

Nedeljnik

Najveći broj zaraženih, od juče registrovanih 100, zabilježen je u Vranju, njih čak 39, čime je taj grad na jugu Srbije prestigao Beograd koji je u jeku epidemije važio za jedno od najvećih žarište koronavirusa. U Beogradu je juče zabilježeno 18 novih

Vijesti

20.04.2020

Desk / Ugledni švedski epidemiolog definisao sve greške zatvaranja pred koronavirusom

Nedeljnik

Švedski profesor, epidemiolog doktor Joha Gisecke, taksativno je naveo sve nelogičnosti u vezi sa izborom brojnih zemalja da se zatvore pred koronavirusom, a njegove stavove do detalja je preneo portal realclearpolitics.com.

Tema

21.03.2020

Desk / BBC: Kako ostati srećan u teškim vremenima-Skrenite misli, fokusirajte se na male stvari, sredite kuću

Nedeljnik

Imajući u vidu da se pandemija koronavirusa razvija i sve više ljudi je izolovano u svojim kućama, sa svim dešavanjima, ograničenim kretanjem, zatvorenim granicama, teško je ne biti preplavljen različitim emocijama.

Vijesti

24.02.2020

Svijet / Ova država je objavila rat kladionicama i kockarnicama: “Ne regulišemo industriju tekstila, već sektor koji utiče na javno zdravlje”

Nedeljnik

Španski ministar za potrošnju Alberto Garson predstavio je plan koji ima za cilj da se smanji, pa čak i zabrani reklamiranje kladionica i kockarnica u zemlji, a sve kako bi se zaustavio rast zavisnika od igara na sreću.

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.