Elvir Padalović


Društvo

24.09.2020

Desk / "BOJIM SE DA ĆE NAS OVO TROVATI JOŠ DUGO" I dalje nema rješenja za tone smrdljivog otpada u Drvaru

Elvir Padalović

Prije skoro mjesec dana u Drvaru je održana zajednička pres konferencija lokalnih zajednica Drvara, Bihaća i Bosanskog Grahova na temu uvezenog otpada iz Italije. Nakon mjesec dana nema konkretnog rješenja za pomenuto smeće.

Društvo

23.09.2020

Desk / KONSTITUTIVNI SAMO NA PAPIRU: Svega 1,3% Bošnjaka i Hrvata je zaposleno u institucijama Republike Srpske

Elvir Padalović

U institucijama Republike Srpske je zaposleno svega 1,3% Bošnjaka i 1,3% Hrvata.

Buka desk

21.09.2020

Desk / Jesu li Banjalučani izvojevali prvu malu pobjedu: Osporavanje regulacionog plana, stopira se gradnja dvosmjerne ulice. Rušenje zgrade će kontrolisano biti zaustavljeno!

Elvir Padalović

Danas je u Banjaluci održan sastanak predstavnika stanara ulica Sime Šolaje i gradonačelnika Banjaluke o rušenju zgrade Kina Kozara ali i regulacionom planu ovog dijela grada.

Buka desk

21.09.2020

Desk / Gradonačelnik Banjaluke za BUKU o rušenju zgrade u centru grada: Inspekcijska kontrola, a onda vještačenje svega. Dok sam ja ovdje, gradnje ulice neće biti

Elvir Padalović

Danas je u Banjaluci održan sastanak predstavnika stanara ulica Sime Šolaje i gradonačelnika Banjaluke o rušenju zgrade Kina Kozara, ali i regulacionom planu ovog dijela grada.

Politika

17.09.2020

Desk / "NISMO MOGLI UTICATI NA TOK STVARI": Zašto se Draško Stanivuković tek sad uključio u borbi protiv rušenja Kina Kozara?

Elvir Padalović

Rušenje kina Kozara juče je počelo u Banjaluci.

Ekonomija

21.09.2020

Ekonomija / Dijaspora šalje ogroman novac u BiH, radi se o milijardama

Elvir Padalović

Iznosi koji dolaze u BiH iz dijaspore broje se u milijardama.

Politika

13.09.2020

Desk / KOLIKO JE LJUDI EMIGRIRALO IZ BIH U 2019.GODINI?- Objavljeni podaci u koje se četiri zemlje bježi zvanično najviše

Elvir Padalović

Prema podacima Agencije za identifikacijska dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine u 2019. godini, 4.044 osoba je odjavilo boravak u Bosni i Hercegovini, to jeste trajno se odselilo sa ovih prostora.

Ekonomija

08.09.2020

Desk / NEMA ZIME ZA OMILJENU IT KOMPANIJU U RS: "Prointeru" novih pola miliona od Fonda zdravstvenog osiguranja RS

Elvir Padalović

Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske dodijelio je kompaniji "Prointer" posao održavanja Poslovnog informacionog sistema Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske u vrijednosti od 500.400,00 KM bez PDV-a

Region

07.09.2020

OTKRIVAMO / IGRA PRIJESTOLJA U CRNOJ GORI: Otkud uopšte ideja za ekspertsku vladu i ko bi mogao biti premijer takve Vlade?

Elvir Padalović

Nakon tri decenije, crnogorska opozicija uspjela je da pobijedi Mila Đukanovića i otvori novo poglavlje u svojoj istoriji.

Politika

03.09.2020

Desk / IZ SDS-a optužbe na račun Igora Radojičića zbog slučaja "Autobuska stanica", iz Gradske uprave poručuju: To je apsolutna izmišljotina

Elvir Padalović

Slučaj koji još nije dobio svoj epilog...

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.