Elvir Padalović


Politika

23.10.2019

Desk / NEĆETE NAS UĆUTKATI, OVO JE SUMRAK DEMOKRATIJE U RS: Opozicioni poslanici iznijeli odbijene zakone ispred Narodne skupštine RS

Elvir Padalović

Poslanici Ljubiša Krunić, Jelena Trivić, Draško Stanivuković i Nebojša Vukanović na ovaj način usprotivili su se odbijanju dva zakona na Zakonodavnom odboru a razloge za odbijanje od strane vladajućih smatraju smiješnim.

Ekonomija

21.10.2019

Ekonomija / „Sve ili ništa“ - prodaju se akcije u 90 preduzeća u RS: Prodaja počinje za dva dana, na spisku i poznate firme...

Elvir Padalović

Društvo za upravljanje Penzijskim rezervnim fondom (PREF) Republike Srpske prodaje metodom "sve ili ništa“ akcije u 90 preduzeća.

Tema

21.10.2019

Film i škole / POJEDINI BANJALUČKI RODITELJI OGORČENI: Ko je pustio djecu šestog razreda da gledaju film "Vojna akademija 5" ?

Elvir Padalović

Roditelji nekoliko banjalučkih osnovnih škola uputili su poziv redakciji BUKA da se istraži ko je odobrio odlazak đaka u bioskop na film "Vojna akademija 5", smatrajući da se radi o filmu koji nije primjeren za djecu osnovnoškolskog uzrasta.

Ekonomija

13.10.2019

Desk / NOVI OBRAČUN: Izračunajte kolika će vam biti plata ako se usvoje novi zakoni o doprinosima i porezu

Elvir Padalović

Centar za politike i upravljanje predstavio je kalkulator plata koji je kreiran na osnovu amandmana Vlade FBiH na prijedloge zakona o doprinosima i porezu na dohodak koje je Vlada FBiH usvojila 26.9.2019. godine.

Tema

08.10.2019

Kultura / ZAGOR, ALAN FORD, DILAN DOG: Bili su to stripovi mog djetinjstva, i radili su ih Italijani....

Elvir Padalović

Smatram da ne postoji niko iz moje generacije, ko nije čitao stripove.

Region

06.10.2019

Fažana Media Fest / GDJE SE SLJUBLJUJU OKUSI VINA, MASLINA I RIBE: Fažana ugostila najbolje novinare iz regiona (FOTO)

Elvir Padalović

Fažana Media Fest je festival svih Fažanaca i ljudi koji dolaze u Fažanu.

Društvo

30.09.2019

Desk / ODLIČNA VIJEST, SLIJEDI LI DOMINO EFEKAT I U BIH?: Srbija zabranjuje izgradnju mini hidrocentrala u zaštićenim područjima!

Elvir Padalović

Srbija će zabraniti izgradnju mini hidroelektrana u zaštićenim područjima. Ovo je epilog sastanka Predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa aktivistima udruženja "Odbranimo reke Stare planine".

Ekonomija

28.09.2019

Ekonomija / DEMOGRAFSKA KRVNA SLIKA SVE GORA: Republika Srpska za prvih 8 mjeseci "namirila" za penzije 150 miliona KM

Elvir Padalović

Republika Srpska namirila je iz budžeta, za period od januara do avgusta ove godine, 150 miliona konvertibilnih maraka, jer prihodi ostvareni od doprinosa nisu dovoljni, otkriva portal BUKA.

Društvo

29.09.2019

Desk / PRIČALI SMO SA BANJALUČANKOM KOJA JE POHRANILA MATIČNE ĆELIJE DJETETA: Sve piše u ugovoru, dabogda nikad ne zatrebale

Elvir Padalović

Švajcarsko Ministarstvo zdravlja objavilo je prije nekoliko dana da je kompaniji koja se bavi pohranjivanjem matičnih stanica CRYO SAVE oduzeta licenca za rad. U toku je istraga protiv te kompanije.

Ekonomija

25.09.2019

Desk / Privredni sud u Banjaluci poništio odluku Vanredne skupštine akcionara banjalučke Toplane

Elvir Padalović

Okružni privredni sud Banjaluka donio je odluku kojom se poništava odluka vanredne skupštine akcionara a.d.,,Toplana,, Banjaluka o prenosu akcija manjinskih akcionara na Grad Banjaluku kao otkupioca, saznaje BUKA

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.