Banjaluka: Više osoba privedeno zbog napada na navijače Ferencvaroša

Više osoba privedeno je rano jutros u Banjaluci nakon što su nepoznata lica fizički napala navijače mađarskog Fudbalskog kluba “Ferencvaroš”, a prema raspoloživim informacijama, tri lica su zadobila tjelesne povrede i nastala je materijalna šteta u ugostiteljskom objektu u kojem je došlo do sukoba, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Do sukoba je došlo oko ponoći u Ulici kralja Petra Prvog Кarađorđevića.

U saopštenju je navedeno da su i u Omladinskoj ulici nepoznata lica, upotrebom fizičke snage i podesnih predmeta, oštetila autobus “mercedes”.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Povrijeđenim licima je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Službenici Policijske uprave Banjaluka, pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javniog tužilaštva Banjaluka, preduzimaju mjere i radnje na dokumentovanju krivičnih djela nasilničko ponašanje i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Policijska uprava Banjaluka u saradnji sa drugim organizacionim jedinicama Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/, preduzima planske mjere i radnje na obezbjeđenju fudbalske utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope koja se igra danas od 21.00 čas na Gradskom stadionu u Banjaluci između “Borca” i “Ferencavroša”.

U saoštenju se navodi da je, zbog utakmice, od 18.00 časova na snazi mjera zabrane točenja alkohola u ugostiteljskim objektima u neposrednoj blizini Gradskog stadiona.

“Apelujemo na građane i na sve one koji planiraju da prisustvuju navedenom sportskom događaju, da odgovornim i dostojanstvenim ponašanjem doprinesu da događaj protekne mirno i bez indicenata, te napominjemo da će svako nezakonito postupanje biti sankcionisano”, poručili su iz Policijske uprave.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije