Novi show Vučića: ‘Ja sam bolestan i lud, najbolji su Topalko, Seka Aleksić, Ceca…’

Aleksandar Vučić imao je još jedno “istorijsko” obraćanje, ovaj put putem Facebooka kako bi “odgovorio političarima”.

– Država me izdržava, a moj je posao da za nju dam sve od sebe. Niko ne zna kako će rudnik izgledati i nema kopanja niti rudnika još dvije godine.

Zašto sada hajka oko litijuma? Jer je potrebna moja smena – poručio je predsjednik Srbije, “odgovarajući” svojim protivnicima.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Prema Vučićevim riječima, govorilo se da treba struka da se pita, a kada je napravljen najbolji zdravstveni tim, rečeno je da to nisu najbolji ljekari, prenosi Danas.

– Najbolji su Topalko, Seka Aleksić, Ceca Bojković… Ja sam bolestan i lud, a oni su altruisti. Jel‘ stvarno vjerujete da Loznicu vole oni koji su joj ugasili svaku fabriku, više od mene i nas koji smo donijeli odluku, ne povećavajući javni dug, da izgradimo autoput i veleljepni stadion u Loznici.

Ne vjerujem da je moguće da vjerujete da ja kao predsjednik koji ima još dvije i po godine mandata samo, da želim da otrujem svoje ljude na kraju svog mandata – kazao je Vučić.

Prema njegovim rečima, uvijek će biti na strani naroda.

– Važna poruka svima koji su se uplašili kako će da me otjeraju preko Drine: Meni je Srbija sve, živim za Srbiju, sve ove godine sam živio za rješavanje svakog problema u Srbiji.

Borio se za svaku pobjedu u sportu, kulturi, ekonomiji i politici. Najponosniji sam predsjednik na svetu. Neće biti rušenja na ulicama. U Srbiji će se vlast mijenjati na izborima.

Ja da bježim ne pada mi na pamet. Nikada neću napustiti Srbiju – naveo je Vučić.

Dodaje da je “bio kriv i za Srebrenicu i ponašanje u Ujedinjenim narodima, kao i za Kosovo”.

– Za jedne ratni huškač i izdajnik za iste te istog sekunda kada bi im to odgovaralo – naveo je on.

– Važna poruka svima koji su se uplašili kako će da me oteraju preko Drine: Meni je Srbija sve, živim za Srbiju, sve ove godine sam živeo za rešavanje svakog problema u Srbiji. Borio se za svaku pobedu, sportu, kulturi, ekonomiji i politici. Najponosniji sam predsednik na svetu. Neće biti rušenja na ulicama. U Srbiji će se vlast menjati na izborima. Ja da bežim ne pada mi na pamet. Nikada neću napustiti Srbiju – naveo je Vučić.

On kaže da je u prethodnih 12 godina bio neko ko je u dobroj meri uticao na događaje i na politiku Srbije i da nikada nije za to tražio izgovore i opravdanja, već se trudio da nađe rešenja.

– Ma koliko smo stvari promenili, od rekordne nezaposlenosti do rekordne zaposlenosti, reindustrijalizacije, uprkos mnogima koji su sve dali da se to ne dogodi. Neki koji danas prete rušenjem i uzurpacijom vlasti, proterivanjem sve vreme su bili protiv Srbije – naveo je.

Kaže da su oni organizovali proteste i tokom poplava i za vreme korone kada su upali i u Skupštinu.

– Bili su protiv železare i rudnika u Boru, i kompanije Air Srbije. Govorili su da zemlju pretvaramo u arapsku koloniju, pa smo postali kineski pa namački a po potrebi i ruski robovi. Govorili su o sankcijama Rusiji da smo zaboravili na evropski put, a kad sam se sastao sa Zelenskim bio sam izdajnik. Bili smo krivi i za monstruozna ubistva u školi Ribnikar i u Duboni i Orašju – kazao je Vučić.

Dodaje da je za njih bio kriv i za Srebrenicu i ponašanje u Ujedinjenim nacijama, kao i za KiM.

– Za jedne ratni huškač i izdajnik za iste te istog sekunda kada bi im to odgovaralo – naveo je on.

Prema njegovim rečima, nijedan auto-put nije mogao da bude urađen zbog problema sa kamenolomima i bez kletvi vezanim za hrast, kao i da su mnogi bili protiv brze pruge, rekonstrukcije Trga republike i Slavije, davanja novca za hram Svetog Save, davanja novca Zvezdi i Partizanu, spomenik Stefanu Nemanji, Jovanjicu….

Prethodno je Vučić, na svojim profilima na društvenim mrežama objavio da se umorio od laži političara i da šeta sa svojim psima, ali je ipak najavio da će večeras da im odgovori.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije