U toku hapšenje hrvatskih navijača u Osijeku

Foto: Dnevnik.hr

Dnevnik Nove TV doznaje da su u tijeku uhićenja navijača koji su sudjelovali u incidentu na utakmici Vatrenih s Turskom u Osijeku.

U tijeku je policijska akcija uhićenja navijača koji su sudjelovali u izgredima na utakmici hrvatske nogometne reprezentacije održane u osječkoj Opus Areni u četvrtak, doznaje Dnevnik Nove TV.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Za sada je 10 uhićenih u Osijeku i Vinkovcima, najviše na području Vinkovaca. Traju daljne policijske radnje.

Nekolicina navijača na utakmici je pjevala ustaške pjesme zbog čega Vatrenima prijete sankcije pa bi idući susret u Maksimiru mogli igrati pred praznim stadionom.

Dnevnik Nove TV ekskluzivno je objavo snimku pokušaja sabotaže i postavljanja slova U na stadionu nekoliko dana prije utakmice.

Grupa navijača uhapšena je danas u Osijeku i Vinkovcima zbog incidenta na nedavnoj nogometnoj utakmici reprezentacija Hrvatske i Turske. Nastavak je to akcije uhićenja navijača zbog pjevanja ustaških pjesama u četvrtak na utakmici u osječkoj Opus Areni.

Premijer Andrej Plenković osudio je pjevanje ustaških pjesama poručivši kako to rade ljudi koji žele zlo hrvatskoj reprezentaciji. Osudi se pridružio i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović koji je rekao kako ga nitko ne može uvjeriti da oni koji pjevaju ustaške pjesme ne znaju da time čine štetu nogometu, društvu i državi, prenosi Avaz.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije