Razvela se Meryl Streep, nakon 45 godina braka

Meryl Streep i njen suprug Don Gummer, s kojim je u braku bila 45 godina, žive odvojene živote, potvrdili su izvori za Page Six u petak.

Oskarovka (74) i proslavljeni kipar (76) razdvojeni su više od šest godina.

U ekskluzivnoj izjavi, glasnogovornik voljene zvijezde rekao nam je: “Don Gummer i Meryl Streep razdvojeni su više od 6 godina, i iako će uvijek brinuti jedno za drugo, odabrali su odvojeni život.”

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Vijest bi mogla biti šokantna jer je glumica danas viđena na dodjeli nagrada Princesa de Asturias 2023. kako nosi svoj vjenčani prsten. Međutim, zadnji put su viđeni zajedno na dodjeli Oscara 2018.

Par ima četvero djece: pjevača i tekstopisca Henryja Wolfea (43) i glumice Mamie Gummer (40), Grace Gummer (37) i Louisu Jacobson (30), koje su odgojili u svom kompleksu u Connecticutu u mirnom, povijesnom gradu Salisburyju.

Imaju i petero unučadi. Njihov sin Henry ima dvoje djece sa suprugom Tamryn Storm Hawker. Mamie ima dvoje djece sa suprugom Meharom Sethijem.

U međuvremenu, Grace je nedavno rodila svoje prvo dijete sa svojim suprugom , producentom ploča Markom Ronsonom. Što se tiče Louise , ona je najpoznatija po glavnoj ulozi u HBO-ovoj seriji “The Gilded Age”.

Streep je upoznala Gummera 1978. nedugo nakon smrti svog dečka, glumca Johna Cazalea.

Uz svoju farmu u Connecticutu, par je dijelio prostrano potkrovlje Tribeca u New Yorku dok ga nisu prodali za 15,8 miliona dolara u januaru 2020. Streep je zatim kupila kuću vrijednu 4 miliona dolara u Pasadeni, Kalifornija, u julu 2020.

Streep i Gummera prvi je put upoznao njen brat Harry 1978. godine.

U to je vrijeme glumica oplakivala gubitak svog pokojnog dečka i kolege iz “Lovca na jelene” Johna Cazalea, koji je te godine preminuo od raka pluća.

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije