Šeks: Vrh SDP-a je potaknuo ubilački bijes huligana

On je na obilježavanju 21. obljetnice utemeljenja HDZ-a u Virovitici rekao da krunski dokaz da oporba stoji iza prosvjeda leži u “njihovom stalnom prozivanju premijerke Jadranke Kosor i vrha HDZ-a da su kriminalci i lopovi”.

“Vrh SDP-a je potaknuo ubilački bijes huligana”

Kada nisu uspjeli Vladu srušiti u Saboru, počeli su primjenjivati novu taktiku i svakodnevno nas optužuju da smo lopovi, kriminalci i gangsteri’, rekao je Šeks te ocijenio da je stalno izazivanje bijesa i mržnje protiv HDZ-a rezultiralo izlaskom na ulice.

- TEKST NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Također je dodao da je “ubilački bijes huligana potaknuo vrh SDP-a, predvođen tandemom Milanović – Jovanović”, s ciljem da u kritičnom trenutku pregovora s EU za njih obave posao i svrgnu HDZ s vlasti. Kako kaže, dokaz tome je i paljenje zastave EU jer se “SDP boji ulaska u EU”.

Đakić braniteljima: Maškare neće uspjeti, vidjet će se tko je čiji!

Šeks je pozvao članstvo HDZ-a na mobilizaciju jer se “zaoštrava specijalni politički rat”. O braniteljskim prosvjedima je govorio saborski zastupnik HDZ-a i predsjednik HVIDRA-e Josip Đakić koji je rekao da “maškare i karnevali u Zagrebu, Grubišnom Polju i Rijeci neće uspjeti”.

“Past će maske i vidjet će se tko je čiji”, rekao je Đakić te dodao: “I mi možemo bacati boju i paliti zastave, ali tu mržnju smo prerasli, a oni u SDP i HNS-u nisu. Na kraju je dodao da “nekima u HNS-u bolje bilo da uče mađarski jer će im uskoro trebati”.

Podsjećamo, u ovotjednim prosvjedima nije bilo većih incidenata. Prosvjednici su tek na svojoj Facebook grupi upozoravali na informacije da se među njih namjeravaju ubaciti HDZ-ovi provokatori kako bi diskreditirali prosvjed. Sinoćnji prolazak glasnogovornika Vlade Mladena Pavića kroz prosvjednu povorku prokomentirali kao neuspjelu provokaciju kojoj je bio cilj izazvati bijes prosvjednika.

Index.hr

NAJNOVIJE

Ostalo iz kategorije

Najčitanije