<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Haos na utakmici: Sudija podijelio 17 kartona, a igrač ugrizao protivnika za lice

Profesionalne lige su stale za vrijeme reprezentativne pauze, no širom Hrvatske, ali i svijeta, igraju se amaterske utakmice.

24. mart 2024, 8:11

Tako je u sklopu 18. kola Splitsko – dalmatinske 1. ŽNL Val pobijedio Mračaj 1:0, a jedini gol je pao u 31. minuti utakmice iz penala.

Do tada je bilo sve bajno i krasno, a onda kreće kaos na terenu. Sudac Željko Modrić iz susjedne Kaštel Gomilice morao je podijeliti 13 žutih i čak četiri crvena kartona.

Najprije je isključen Josip Puljiz koji je bio u svojstvu službene osobe Mračaja zbog vrijeđanja suca, dok je u 64. minuti domaći igrač Plazonić isključen zbog dva žuta kartona, piše Dalmatinski nogomet

No u 75. minuti gledatelji su mogli vidjeti nešto što radi samo Luis Suarez. Ne, nije riječ o nekom ludom golu, već o ugrizu protivnika.

Nogometaš Vala Branko Čubrilo ugrizao je protivničkog suigrača za lice i ostavio mu ožiljak, a protivnički igrač mu nije ostao dužan i udario ga je glavom od glavu.