<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Pročitajte nezvanične rezultate po opštinama i gradovima u RS

Ovo su posljednji nezvanični rezultati...

12. oktobar 2014, 12:00

Kandidat Saveza za promjene za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić osvojio je u Doboju 17.622 glasova, a kandidat SNSD-DNS-SP Željka Cvijanović 16.981, saopšteno je iz Gradske izborne komisije.Ovi su rezultati sa obrađenih 119 od ukupno 122 biračka mjesta u Doboju.

U Donjem Žabaru završeno je prebrojavanje glasačkih listića za prvi nivo vlasti, a najviše glasova za srpskog člana Predsjedništva BiH osvojio je kandidat Saveza za promjene Mladen Ivanić – 747.”Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP Željka Cvijanović osvojila je 384 glasa, dok je kandidat Stranke pravedne politike Goran Zmijanjac dobio 24 glasa”, rekla je predsjednik Opštinske izborne komisije Donji Žabar Dušanka Jovanović.

Prema preliminarnim podacima Opštinske izborne komisije /OIK/ Gacko, kandidat Saveza za promjene za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić dobio je 2.928 glasova, a kandidat SNSD-DNS-SP Željka Cvijanović 2.851 glas.
Na trećem mjestu sa 81 glasom je kandidat Stranke pravedne politike Goran Zmijanjac.

U Zvorniku su zatvorena sva biračka mjesta na kojima je glasalo 58,3 odsto birača, ili 29.595 od ukupno 50.746 glasača sa redovnog spiska, saopštila je večeras Opštinska izborna komsija /OIK/.Posljednje je zatvoreno glasačko mjesto Jusići, na kojem je suspendovan predsjednik Biračkog odbora zbog nepravilnosti u radu, potvrdio je predsjednik Opštinske izborne komsije /OIK/ Zvornik Mustafa Arifović.

U Izbornom štabu SDS-a u toku je pres konferencija na kojoj je saopšteno da kandidat za predsjednika RS Ognjen Tadić ima 53,1 odsto glasova, dok Milorad Dodik ima 47,9 odsto glasova. Podaci SDS-a pokazuju da je Tadić osvojio 87 902 glasa, a Dodik 80 410 prebrojanih glasova

Prema prvim preliminarnim podacima, Opštinske izborne komisije, kandidat Koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović na području opštine Kozarska Dubica osvojila je 6.016 glasova, a kandidat Saveza za promjene Mladen Ivanić 5.385.
Kandidat stranke pravedne politike Goran Zmijanjac, prema preliminarnim podacima OIK Kozarska Dubica, dobio je 351 glas birača.

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović pobijedila je na danas održanim izborima na području opštine Kalinovik sa osvojenih 809 glasova, saopšteno je Srni iz Opštinske izborne komisije.Kandidat Saveza za promjene Mladen Ivanić osvojio je 568 glasova, a kandidat Stranke pravedne politike Goran Zmijanjac 20. Nevažeća su bila 54 glasa.

Opštinska izborna komisija /OIK/ Osmaci saopštila je da je, prema prebrojanim glasovima sa svih birališta u opštini, kandidat Saveza za promjene za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić dobio 1.126 glasova, a kandidat SNSD-DNS-SP Željka Cvijanović 827 glasova.
Kandidat Stranke pravedne politike Goran Zmijanjac dobio je 17 glasova.

Kandidat SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović na području opštine Bileća osvojila je 3.666 glasova, a kandidat Saveza za promjene Mladen Ivanić 3.139, prvi su nezvanični podaci Opštinske izborne komisije.Na trećem mjestu sa osvojenim 91 glasom je kandidat Stranke pravedne politike Goran Zmijanjac

Opštinska izborna komisija /OIK/ Rudo saopštila je da je, prema prebrojanim glasova sa svih birališta u ovoj opštini, kandidat Koalicije SNSD-DNS-SP Željka Cvijanović dobila je 1.796 glasova, a kandidat Saveza za promjene za člana srpskog Predsjedništva BiH Mladen Ivanić dobio je 1.220 glasova.

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Željka Cvijanović pobijedila je na danas održanim izborima na području opštine Istočna Ilidža sa osvojenih 4.928 glasova.
NJen najozbiljniji protivkandidat iz Saveza za promjene Mladen Ivanić osvojio je 3.635 glasova, a kandidat Stranke pravedne politike Goran Zmijanjac 247.

I u izbornom štabu SNSD-a u toku je pres konferencija ove stranke. Prema njihovim informacijama 53,5 odsto glasova ima Željka Cvijanović, dok Mladen Ivanić ima 46,5 odsto osvojenih glasova u Banjaluci.

Opštinska izborna komisija /OIK/ Bratunac saopštila je da je, premas prebrojanim glasova sa svih birališta u ovoj opštini, kandidat Saveza za promjene za člana srpskog Predsjedništva BiH Mladen Ivanić dobio 4.107 glasova, a kandidat SNSD-DNS-SP Željka Cvijanović 3.152 glasa.Kandidat Stranke pravedne politike Goran Zmijanjac dobio je 107 glasova u ovoj opštini.

Kandidat Koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović dobila je 2.451 glas u Ribniku, a kandidat Saveza za promjene Mladen Ivanić 1.252, rečeno je u Opštinskoj izbornoj komisiji.U opštini Ribnik na glasanje je izašlo 63 odsto od ukupno 6.421 birača.