<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ćerka Marlona Branda: Svi vi ste to progutali kao žedni psi, a on je samo prosuo gomilu laži o mom ocu

život

Ona se osvrnula i na potvrdu vezu Branda i Prajora koju je dala njena majka, rekavši da je ona mrzela i Prajora i Džonsa, pa "mora sebe da ligitimizuje tako što će 'oplesti' po mrtvom ocu"

16. februar 2018, 12:00

Sin slavnog holivudskog velikana Marlona Branda oglasio se povodom tvrdnji da je njegov pokojni otac bio seksualni partner komičara Ričarda Prajora. Slučaj je još žustrije prokomentarisala Prajorova ćerka.Džez muzičar i muzički producent Kvinsi Džouns je, u intervjuu koji je prošle nedelje dao za veb magazin Vulture, izjavio da su Brando i Prajor bili ljubavnici tokom sedamdesetih godina prošlog veka. 

"On je bio najšarmantniji za**bant koga sam ikada upoznao. Taj bi je**o bilo šta. Sve! Je**o bi i poštansko sanduče. Džejmsa Boldvina. Ričarda Prajora. Marvina Geja. Nije mu bilo bitno. Bilo ga je baš briga", rekao je Džons u intervjuu. 

I pored toga što se Prajorova supruga potvrdno izjasnila o ovime, familija Marlona Branda nije baš sasvim uverena u te tvrdnje, piše NME. 

"Porodica Marlona Branda je upoznata sa nedavnim izjavama Kvinsija Džonsa i razočarana činjenicom da se neko usudio da iznese toliko pogrešne komentare kako o Marlonu Brandu tako i o Ričardu Prajoru", navodi se u izjavio koju je potpisao Brandov sin Miko. 

Ćerka Ričarda Prajora je, čak, otišla korak dalje, rekavši da je Džons "izgubio razum". 

"Nekada je bio brilijantan muzički producent, koji danas gubi razum, pa je odlučio da pribavi nešto dodatnog publiciteta tim senzacionalističkim intervjuom. Svi vi ste to progutali kao žedni psi, a on je samo prosuo gomilu laži o mom ocu, koji nije ovde i ne može da se odbrani", istkala je Rejn Prajor, prenosi B92.  

Ona se osvrnula i na potvrdu veze Branda i Prajora koju je dala njena majka, rekavši da je ona mrzela i Prajora i Džonsa, pa "mora sebe da ligitimizuje tako što će 'oplesti' po mrtvom ocu".