<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Uspješno održan prvi Winter Fresh Wave!

Žurka

Pred više od 1500 posjetilaca u sportskoj dvorani Kampusa Univerziteta u Banjaluci, uz podršku Banjalučke Pivare, uspješno je održan prvi Winter Fresh Wave – novogodišnja žurka koja je okupila istinske ljubitelje elektronskog zvuka, koji su uživali u nastupima hamburških tech-house magova Kaiserdisco, sjajnog bugarskog virtuoza za DJ pultom Pavela Petrova i najvećeg BiH DJ imena Mladena Tomića! Podršku su im pružali ništa manje fantastični Nebs Jack, Joma Maja i DJ Miroslav Pavlović.

02. januar 2018, 12:00

Zvanično najvećom novogodišnjom zabavom u BiH prvi je zakormilario producent Miroslav Pavlović, koji je u svom setu demonstrirao umjeće DJ vještina uz odličan izbor novih traka sa energičnim base linijama, što je i karakteristično za ovog izvođača. Nakon Miroslava za DJ pultom svoje vještine demonstrirala je Joma Maja, jedina dama medju izvođačima te večeri što je svakako nije uopšte omelo da banjalučkoj publici predstavi najfiniju selekciju melodičnog i energičnog techno zvuka, na šta se prepoznatljivim setom nadovezao Nebs Jack uz čiji izbor muzike smo i dočekali Novu 2018.!

Pavel Petrov, nakon svog premijernog nastupa u BiH rekao je da je imao i malu tremu ali da ju je lako prebrodio uz fantastičnu publiku prvog Winter Fresh Wave-a. Publika se složila da je Pavelova premijera prošla vciše nego uspješno! Ipak, publika je najviše isčekivala nastup sjajnog DJ dvojca Kaiserdisco, koji su nam lako pokazali zbog čega redovno izdaju za neke od najboljih svjetskih elektronskih izdavačkih kuća: Drumcode, Suara, Snatch ili Get Physical.

Nakon energičnog i iskonskog techno DJ seta Kaiserdisco, miljenik domaće publike DJ Mladen Tomić na scenu je ajveća BiH DJ zvijezda, jedan od rezident izvođača Fresh Wave festivala i jedno od najuzbudljivijih tech imena regiona, fantastičnim setom upotpunio je internacionalni štimung i svjetski renome kojeg je potvrdilo prvo izdanje Winter Fresh Wave-a!