<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

LJUBAV U OVOM GRADU TRAŽILI SU SAMCI IZ CIJELE BIH Priliku da promjene status htjeli mnogi, provodadžije uspjele u namjeri

prijedor

U Gornjim Orlovcima kod Prijedora održano je veče druženja samaca pod nazivom “Pronađi ljubav“.

25. decembar 2017, 12:00

 Uz muziku, večeru i priču, družilo se oko 50 ljudi iz BiH, koji još uvek nisu pronašli srodnu dušu.

Šansu da promeni svoj ljubavni status, u ovom druženju je pronašao i Radenko Ritan (40) iz prijedorskog sela Gornji Garevci.

- Ako Bog da pronaću ženu, nisam ja probirljiv i ako nađem neku ženiću se, neću čekati drugu. Svojoj ženi mogu ponuditi samo ljubav, ništa drugo – ističe uz osmeh Ritan.

Ovaj događaj nije propustila ni Milka Stračević (50) iz Omarske. Priča da inače radi u Italiji, te da je nakon 10 godina, prvi put za novogodišnje i božićne praznike u rodnom kraju.

- Ovo je predivno i čast mi je da budem ovde. Došla sam radi zabave, ali nikada se ne zna – kaže Milka.

Da bi atmosfera među okupljenima bila ugodna pobrinula se provodadžija Ljiljana Kos.

- Došli su i iz Sankog Mosta, zatim dve devojke iz Kozarske Dubice i dve iz Gradiške. Žao nam je, jer se veliki broj njih prijavio i iz Doboja, Prnjavora, Modriče, Dervente, Lakataša, a mi smo ih primili 50, jer nismo imali više mesta – kaže ona.

Navodi da zbog ograničenog broja mesta u sali Mesnog doma u Gornjim Orlovcima, na druženje nije pozvano 60 momaka i 20 devojaka koji su se poslednji prijavili za učešće.

Organizator događaja „Pronađi ljubav“, Pero Špadić, rekao je da su momci iz Prijedora, imali prioritet tokom odabira učesnika.

- Ne bi bilo uredu da njih izbacimo sa liste, a iz drugih gradova primimo, ovim putem izvinjavam se tim momcima iz drugih gradova, ako nešto ovako bude ponovo oganizovano u većem obimu, pozvaćemo sve njih što sada nismo mogli – kaže Špadić.

Da su organizatori odradili dobar posao, pokazuje i činjenica da su nakon druženja ispratili četiri para koji su otišli zajedno, a ovde su se tek upoznali.

Značajan događaj bez velikog troška

Dobodošlicu na druženje „Pronađi ljubav“ učesnicima je poželeo gradonačelnik Prijedora, Milenko Đaković.

- Želeo bih da ovo bude signal i drugim lokalnim zajednicama da organizuju slično druženje bez velikog troška - rekao je Đaković.