<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Javna pitanja BUKE kandidatima na lokalnim izborima u Banjaluci!

Lokalni izbori 2016

Redakcija Magazina BUKA od banjalučkih kandidata na lokalnim izborima traži konkretne odgovore

16. septembar 2016, 12:00

Naša namjera jeste da u javni prostor pošaljemo pitanja što većem broju kandiata za lokalne izbore u Banjaluci. Tematski smo pitanja za Banjaluku podijelili na četiri oblasti.


Cilj je da dobijemo od kandidata što veći broj konkretnih rješenja u vezi sa odabranim temama, a u narednom periodu će BUKA objaviti najkvalitetnije odgovore pristigle na našu adresu

Odgovori će biti objavljeni uz fotografiju i broj kandidata na izborima. Takođe poželjno je da kandidati pošalju svoj kontakt, kako bi ih građani mogli kontaktirati i prije ali i poslije izbora.  

Odgovori kandidata će istovremeno biti objavljeni pored stranica Magazina Buka i na našim socijalnim kanalima, a podsjećamo da je BUKA drugi najčitaniji portal u Republici Srpskoj, sa preko 80 000 pojedinačnih posjeta, i sa Facebook grupom koja broji preko 220 hiljada članova.


Ovo su naša pitanja upućenja kandidatima u Banjaluci:


Kako zaposliti što više ljudi u Banjaluci? Kako planirate poboljšati poslovnu klimu u gradu?


Kako riješiti korištenje obale Vrbasa? Kako povećati broj zelenih površina i sačuvati trenutne?


Kako planirate riješiti problem prebukiranost vrtića u Banjaluci? Kako realno povećati broj igrališta za djecu i mlade?


Kako riješiti problem Gradske Toplane i grijanja stanovnika Banjaluke?



Što kraće i konkretnije, konciznije odgovore pošaljite na adresu redakcije: [email protected] sa naznakom Javni odgovori na javno postavljena pitanja BUKA magazina do ponedjeljka 19. septembra a svi konkretni odgovori biće objavljeni u jedinstvenom tekstu tog dana.