Korisnik: Buka
 Koncert Aleksandre Radović u Banjaluci
KONCERT Koncert Aleksandre Radović u Banjaluci Queen Estrada povodom Dana zaljubljenih, u subotu 10.02.2018. godine u SD “Obilićevo” u Banjaluci, s početkom u 20 h, organizuje koncert Aleksandre Radović.
Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima
VRIJEME Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima...
Crna Gora ostaje bez elitnog ljetovališta?
Crna gora Crna Gora ostaje bez elitnog ljetovališta? Princ Aleksandar Karađorđević traži od Crne Gore da mu bude vraćena imovina na Svetom Stefanu.
Pogledajte kako je dječak proslavio Banjaluku na Australijan openu!
meč Pogledajte kako je dječak proslavio Banjaluku na Australijan openu! Đoković je tokom treninga na Australijan openu na teren izveo jednog dječaka da igra sa njim.
POGLEDAJTE KAKO TO IZGLEDA Sto hiljada Rumuna protestuje protiv korupcije, ne smeta im ni snijeg ni hladnoća
Rumunija POGLEDAJTE KAKO TO IZGLEDA Sto hiljada Rumuna protestuje protiv korupcije, ne smeta im ni snijeg ni hladnoća Ostavka! To je reč koju je sto hiljada Rumuna vukalo u glas na jučerašnjim demontracijama protiv zakona koji je usvojio rumunski parlament, i koji će po svemu sudeći otežati procesuiranje zločina i korupcije…
Na današnji dan 1993. pretučen je Srđan Aleksić, ubijen je jer je u divljim vremenima ostao čovjekom
Desk Na današnji dan 1993. pretučen je Srđan Aleksić, ubijen je jer je u divljim vremenima ostao čovjekom Na današnji dan prije 25 godina, 21. siječnja 1993. godine, mladi Srđan Aleksić brutalno je pretučen na tržnici u Trebinju.
Vi koji bježite, ne šaljite roditeljima novac....
Grafit u Banjaluci Vi koji bježite, ne šaljite roditeljima novac.... U centru Banjaluke osvanuo je novi grafit
100.000 Grka na ulicama Soluna zbog jednog imena Makedonije
Solun 100.000 Grka na ulicama Soluna zbog jednog imena Makedonije Više od 100.000 Grka okupilo se u Solunu na demonstracijama protiv upotrebe riječi “Makedonija” u bilo kakvom rješenju spora između Atine i Skoplja.
Boeing norveške aviokompanije stigao iz New Yorka u London za 5 sati i 13 minuta
Rekord Boeing norveške aviokompanije stigao iz New Yorka u London za 5 sati i 13 minuta Boeing 787-9 Dreamliner norveške niskobudžetne aviokompanije Norwegian Air Shuttle stigao je iz New Yorka do Londona za 5 sati i 13 minuta te postavio rekord za najkraći let na ovoj relaciji.
Đorđe Balašević: Živimo u zemlji u kojoj čovjeka ubiju s pet metaka u leđa
Koncert Đorđe Balašević: Živimo u zemlji u kojoj čovjeka ubiju s pet metaka u leđa ĐORĐE BALAŠEVIĆ održao je koncert u prepunoj dvorani SPENS u rodnom Novo Sadu i tom prilikom osvrnuo se na na ubojstvo lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića.
Arapa i investicija u BiH bit će sve više: Omiljena destinacija mami arapske turiste, ali sada i njihove biznismene
ŠTA JE GLAVNI MAMAC? Arapa i investicija u BiH bit će sve više: Omiljena destinacija mami arapske turiste, ali sada i njihove biznismene "BiH je postala omiljena destinacija, ne samo za arapske turiste nego i za investitore", rekao je Uygur na marginama Expo Turkey 2018, koji je održan ove sedmice u glavnom katarskom gadu Dohi
Erdoganova "Maslinova grančica"  – pogođeno 108 meta u Siriji
Erdoganova "Maslinova grančica" – pogođeno 108 meta u Siriji U turskim vazdušnim napadima u Siriji pogođeno je 108 meta sirijskih Kurda, saopštila je vojska.
Okončana 12-satna opsada hotela: Ubijeno pet civila i tri napadača
Svijet Okončana 12-satna opsada hotela: Ubijeno pet civila i tri napadača Afganistanske bezbjednosne snage saopštile su da su ponovo preuzele kontrolu nad luksuznim hotelom u Kabulu koji je sinoć napadnut, a sva trojica naoružanih napadača su usmrćena.
TripAdvisor objavio listu 10 najpopularnijih mjesta za 2018.
TURIZAM TripAdvisor objavio listu 10 najpopularnijih mjesta za 2018. Popularan turistički sajt TripAdvisor objavio je listu gradova koji će biti najtraženiji u 2018. godini.