<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Fresh bombon ponovo u akciji!

NISU SAMO RIJEČI, NEGO DJELA!

U avgustu mjesecu, firma Kreis je plasirala na tržište vlastiti brend FRESH bombone.

19. januar 2018, 12:00

Plasiranjem novog brenda na tržištu Bosne i Hercegovine odlučeno je, svaki mjesec, dio ostvarene marže od prodaje FRESH bombona donirati različitim fondacijama i udruženjima širom BiH.

Da nije ostao samo na riječima, nego svoju namjeru dokazuju i djelima, pokazuje i treća akcija za koju su se odlučili, a to je posjeta djeci iz KK “LIONS” Tuzla, i tom prilikom su ih obradovali sa paketićima za Novu godinu, te su podjelili 25 paketića.

Prethodne akcije su takođe vrijedne spomene, i jedna od njih jeste humanitarna košarkaška utakmica koja je odigrana u Fojnici između K.K. Kakanj i K.K. Travnik, a sva novčana sredstva od prodaje ulaznica uplaćena su za mladu Sarah Tutnjević.

Sarah je prije par dana operisana u Turskoj, i uspješno se oporavlja. Iz Kreis-a ističu da im neizmjerno drago što uspjeli da pomognu liječenju jedne mlade osobe

Članovi organizacije osoba sa posebnim potrebama“Svjetlo su takođe zahvalni firmi Kreis i timu Fresh bombona jer su ih još u septembru mjesecu obradovali I finansijski pomogli u radu sa čekom u iznosu od 1.000 KM.

“Drago nam je da smo u mogućnosti da od prodaje FRESH bombona odvojimo određen iznos, koji će, sigurni smo, mnogo značiti organizacijama kojima ćemo donirati sredstva. Istinski se zahvaljujemo Vama, našim kupcima, koji ste kupovinom FRESH bombona učestvovali u realizaciji ovih projekta.”

Tim Fresh bombona i dalje planira svaki mjesec nastaviti donirati sredstva različitim udruženjima u drugim gradovima, Zenici, Mostaru, Goraždu, Kaknju, Bijeljini, Banja Luci…

Želja im je dati svoj doprinos društvenoj zajednici i pomoći onima kojima je to najpotrebnije.