<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Fotka vrijedna 382 miljuna eura

Fotografija

OBOJICA su rođeni 1992. Neymar je stariji nešto manje od pola godine. Premda su kao klinci bili suparnici i živjeli u različitim gradovima, uvijek su bili povezani. Ostali su veliki prijatelji do danas.

07. januar 2018, 12:00

Neymar je bio zvijezda Santosa, Coutinho Vasca de Game. Zajedno su prošli gotovo sve selekcije mladih brazilskih reprezentacija. Ključni su igrači Selecaa i najveći su adut Brazila koji će u Rusiji tražiti šesti naslov prvaka svijeta. Nekad su bili budućnost brazilskog nogometa, danas su dio nogometne povijesti. U razmaku od samo šest mjeseci postali su prvi i treći najskuplji nogometaši svih vremena.
Neymar je ljetos iz Barcelone otišao na Park prinčeva za rekordnih 222 milijuna eura, a Coutinho je danas zamijenio Anfield Camp Nouom za 160 milijuna eura. Najveći zimski transfer ikad, a samo su Neymar i Mbappe koštali više.
Kad su bili prištavi i žgoljavi klinci s ovih fotografija jesu li mogli i pretpostaviti da će jednog dana zajedno koštati 382 milijuna eura? Je li to itko mogao pretpostaviti? Teško.