Milovan Matić


Politika

21.03.2019

РС / ПРОЂЕ 100 ДАНА Пречешљали смо премијерова обећања! Ово су резултати рада Владе РС: До сада, слабо и без визије

Milovan Matić

Прошло је 100 дана откад је Радован Вишковић засјео на чело Владе Републике Српске. Овај период је обиљежило много приче, а мало рада.

Intervju

19.03.2019

ИНТЕРВЈУ / ПРОФЕСОР ИЗ БАЊАЛУКЕ СА ОСКАРОМ ЗА НАУКУ Ми смо тотално запуштен народ, таоци политичких секти

Milovan Matić

Мићо Гаћановић је професор Електротехничког факултета у Бањалуци, проналазач, добитник најпрестижнијих научних награда.

Buka desk

14.03.2019

РЕАКЦИЈЕ / НАЈВЕЋИ ШПИЈУНСКИ СКАНДАЛ У ИСТОРИЈИ ОДНОСА БИХ И ХРВАТСКЕ: Регион на ногама због информације о преношењу оружја и експлозива у бх. месджиде

Milovan Matić

Босну и Херцеговину и Хрватску тресе велики шпијунски скандал који би ускоро могао да експлодира ако се докажу тврдње новинара и минстра безбједнопсти БиХ.

Buka desk

13.03.2019

ЗА ЊИХ ЈЕ ОРГИЈАЊЕ РАВНОГОРАЦА НОРМАЛНО / Питали смо делегате СНСД-а, ХДЗ-а и СДС-а: Зашто не желите осудити четничко окупљање у Вишеграду?

Milovan Matić

Постројавање припадника "Равногорског покрета" прошле седмице у Вишеграду изазвао је многобројне ракције и осуде.

Buka desk

13.03.2019

БУКА СА МИГРАНТИМА У БИХАЋУ / „Хрватска полиција нас ТУЧЕ, МАЛТРЕТИРА И РАЗБИЈА ТЕЛЕФОНЕ. Људи умиру! Зашто нас мрзите?“ Реаговао и „Амнестy“

Milovan Matić

"Амнестy Интернатионал" у новом извјештају наводи да европске владе учествују у системским, незаконитим и често насилним протјеривањима хиљада миграната. У ово се јуче увјерила и екипа Бука магазина.

Buka desk

08.03.2019

МИЛАН МИЛИЧЕВИЋ / ОТВОРЕНО! НАКОН ШТО ЈЕ ПОБИЈЕДИО СНСД: Хоће ли на чело странке? "Ово је прилика за све нас. СДС је девастиран, доста смо губили идентитет зарад других"

Milovan Matić

Права драма се одвија у Теслићу протиклих седам дана. Грађани на улицама, сукобљени активисти и симпатизери СДС-а и СНСД-а, полиција у заштити гласачких кутија...

Buka desk

27.02.2019

ЕУ / ПРЕКО ХИЉАДУ БУДЖЕТЛИЈА ОДГОВАРАЛО НА ПИТАЊА А резултат је ово: Нисмо у могућности у овом тренутку доставити одговор

Milovan Matić

„БиХ завршила све“, али прескочила доста тога. Тако типично за наше представнике у власти који за више од пет мјесеци нису успјели одговорити на додатна питања из Упитника ЕК.

Buka desk

26.02.2019

ИСТРАЖИВАЊЕ / ЗА ГОДИНУ ДАНА ПОТРОШИЛИ 90 МИЛИОНА: Имамо рекордере у договарању директних послова. Ево и ко су!

Milovan Matić

Јавне установе, институције и предузећа у БиХ путем директних споразума у прошлој години су потрошили преко 90 милиона КМ.

Buka desk

22.02.2019

ИМЕНОВАЊЕ ЛИДЕРА НДП-а / ПРИПРЕМАО ВИП ЋЕЛИЈЕ ЗА "РЕЖИМЛИЈЕ" А САД С ЊИМА Чавићеви потези указали на сав бесмисао избора. Задао велики ударац опозицији и демократији

Milovan Matić

Некад најбучнији галамджија из редова опозиције данас је постао послушни савезник власти који је за своју превртљивост јуче награђен функцијом директора Електрокрајине Бањалука.

Buka desk

23.02.2019

МУТНЕ РАДЊЕ / АНАРХИЈА У ЈАВНИМ НАБАВКАМА у БиХ Послове уговарају у четири ока, па све заташкају

Milovan Matić

Основне и средње школе, вртићи, локалне агенције, домови здравља, болнице, јавна предузећа, установе културе, судови, тужилаштва, општинске управе, па чак и министарства и кантоналне скупштине учествују у кршењу Закона о јавим набавкама.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.