Dragan Bursać


Društvo

18.02.2019

КОЛУМНА / Драган Бурсаћ: Јунаци, срећна вам сезона лова на мигранте!

Dragan Bursać

Жупљанин најбоље зна како се треба спонтано самоорганизовати и извести симпатична мала линчовања. Јеби ти то, док дође полиција, народ својим шакама, пардон аргументима, може сваком уљезу од равница Бангладеша до мароканског Атласа показати свога Бога

Kolumne

10.02.2019

Сплит / Драган Бурсаћ: Ћетник у мору!

Dragan Bursać

Чули сте то, морали сте чути, данас су четворица ватерполиста Црвене Звезде мучки нападнута у Сплиту уочи утакмице с екипом Морнара. Радња, навијек иста када хрпице нација дјелују.

Kolumne

22.01.2019

КОЛУМНА / Драган Бурсаћ: Хлађење бањалучких муда

Dragan Bursać

Него, јесте ли слушали Николу Коју неко вече и имате ли ишта више куражи од оне која је потребна да се рецитује Јазавац, пред Петром Ђокићем, министром без факултета???

Kolumne

11.01.2019

КОЛУМНА / Драган Бурсаћ: Четник Човић у Бањалуци

Dragan Bursać

Па има толико ствари којима може бити захвалан Републици Српској и њеном режиму Човке, да му је мало једна Парада. Тај би се требао појављивати још најмање десет година. Или свих стотину, колико је Додик најавио да ће карневал трајати у инат душманима.

Kolumne

05.01.2019

КОЛУМНА / Драган Бурсаћ: Непристојне бошњачке кости кваре журку у РС

Dragan Bursać

Какав изопачен ум мораш имати, па да те вријеђају кости људи који се другачије зову, који су ти били комшије, са којима си дијелио корицу круха, и добро и зло?

Kolumne

24.12.2018

Колумна / Драган Бурсаћ: Честит Божић, Разиме!

Dragan Bursać

Једно мудо је устврдило како Разиму само фали чланска карта Кола српских сестара па да га прогласимо за доживотног предсједника Предсједништва БиХ.

Kolumne

17.12.2018

Закон / Драган Бурсаћ: Хоће ли Жељка ухапсити Додика?

Dragan Bursać

Kolumne

11.12.2018

ДРУШТВО / Драган Бурсаћ: Крваво трудно женско

Dragan Bursać

То је тај Маринко, а то је и та Ева. Ева се можебитно зове Бранка, Ранка, Славица, Милица, Јасна...Али је иста Ева, која до врага и са врагом, крвари, рађа дјецу па опет крвари.

Kolumne

04.12.2018

КОЛУМНА / Драган Бурсаћ: Насер око нас

Dragan Bursać

Основа искривљене слике лежи у накарадном систему реципроцитета злочина која вели, ако смо ми имали некаквог Беару, Крстића и Младића, онда је «друга страна» морала имати барем једног таквог.

Kolumne

26.11.2018

КОЛУМНА / Драган Бурсаћ: Јесмо ли достојни ЗАВНОБиХ-а?

Dragan Bursać

А замислите да су намјесто оних 247 ЉУДИ, БиХ темеље ударали Човић, Додик и Изетбеговић јуниор? Па не би нас било ни у кајданкама!

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.